AUTEURBakkerijCATEGORIE, , ,

Altijd goed om mee te nemen naar een picknicktafel of een feestje.

opbrengst4 Servings

 400 g oud bruin brood
 500 ml halfvolle melk
 5 eieren
 200 g suiker
 50 g gedroogd fruit naar keuze
 1 tl kaneel

1

Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten in een grote mengkom en verwarm de melk in een steelpan. Voeg de warme melk bij de overige ingrediënten en kneed totdat er een mooi dik beslag ontstaat. Bak de broodpudding in een ingevet cakeblik in de oven op 180 graden gedurende 30 à 35 minuten.

Tip
Serveer er zure room gemengd met abrikozenjam bij.

Ingredients

 400 g oud bruin brood
 500 ml halfvolle melk
 5 eieren
 200 g suiker
 50 g gedroogd fruit naar keuze
 1 tl kaneel

Directions

1

Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten in een grote mengkom en verwarm de melk in een steelpan. Voeg de warme melk bij de overige ingrediënten en kneed totdat er een mooi dik beslag ontstaat. Bak de broodpudding in een ingevet cakeblik in de oven op 180 graden gedurende 30 à 35 minuten.

Tip
Serveer er zure room gemengd met abrikozenjam bij.

Broodpudding

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen