AUTEURBakkerijCATEGORIE, ,

Om je vingers bij af te likken!

opbrengst4 Servings

 2 sneetjes rozijnenbrood
 1 ei
 1 el suiker
 5 el kaneel
 125 ml melk
 15 g boter

1

Bereidingswijze
Snijd de sneetjes brood elk in drie lange repen. Klop in een diep bord het ei los met suiker, kaneel en melk. Wentel de ­repen brood erdoor en laat ze in het mengsel liggen tot al het vocht is ­opgezogen. Verhit 15 gram boter in een koekenpan met anti­aanbaklaag en bak de kaneelvingers in 2-3 minuten knapperig bruin. Keer ze halverwege.

Tip
Doe het eens anders en bestrijk de repen brood met zachte boter vermengd met kaneel en citroenrasp en bak ze in een hete grillpan mooi bruin.

Ingredients

 2 sneetjes rozijnenbrood
 1 ei
 1 el suiker
 5 el kaneel
 125 ml melk
 15 g boter

Directions

1

Bereidingswijze
Snijd de sneetjes brood elk in drie lange repen. Klop in een diep bord het ei los met suiker, kaneel en melk. Wentel de ­repen brood erdoor en laat ze in het mengsel liggen tot al het vocht is ­opgezogen. Verhit 15 gram boter in een koekenpan met anti­aanbaklaag en bak de kaneelvingers in 2-3 minuten knapperig bruin. Keer ze halverwege.

Tip
Doe het eens anders en bestrijk de repen brood met zachte boter vermengd met kaneel en citroenrasp en bak ze in een hete grillpan mooi bruin.

Kaneelvingers

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen