AUTEURBakkerijCATEGORIE

Maak van een lekker ambachtelijk pistoletje in slechts 10 minuten een heerlijk zomers hapje voor 2 personen.

opbrengst2 Servings

 1 bruin pistoletje
 200 g hüttenkäse
 2 el fijngeknipte bieslook
 2 el fijngehakte verse basilicum of peterselie
 1 el olijfolie extra vierge
 50 g gebraden kipfilet (vleeswaar), in reepjes
 versgemalen zwarte peper

1

Bereiding
Een heerlijk zomers hapje, lekker bij een glas groene (ijs)thee of jus d'orange. Snijd het pistoletje schuin in 6 lange dunne plakken en rooster ze goudbruin onder een hete ovengrill. Meng de hüttenkäse met bieslook, basilicum, olijfolie en zout en peper naar smaak. Schep dit kruidenmengsel op de crostini en verdeel de kipreepjes erover. Tip: Vervang het pistoletje door ambachtelijk donkerbruin stokbrood.

Voor 2 personen.

Ingredients

 1 bruin pistoletje
 200 g hüttenkäse
 2 el fijngeknipte bieslook
 2 el fijngehakte verse basilicum of peterselie
 1 el olijfolie extra vierge
 50 g gebraden kipfilet (vleeswaar), in reepjes
 versgemalen zwarte peper

Directions

1

Bereiding
Een heerlijk zomers hapje, lekker bij een glas groene (ijs)thee of jus d'orange. Snijd het pistoletje schuin in 6 lange dunne plakken en rooster ze goudbruin onder een hete ovengrill. Meng de hüttenkäse met bieslook, basilicum, olijfolie en zout en peper naar smaak. Schep dit kruidenmengsel op de crostini en verdeel de kipreepjes erover. Tip: Vervang het pistoletje door ambachtelijk donkerbruin stokbrood.

Voor 2 personen.

Kipcrostini

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen