AUTEURBakkerijCATEGORIE,

Variëren met broodbeleg!

opbrengst4 Servings

 1 ongesneden melkbrood
 240 g filet American
 8 radijsjes
 25 g parmezaanse kaa
 1 el mayonaise
 1 rode ui
 Handje veldsla of jonge spinazie voor garnering

1

Bereidingswijze
Doe de filet American in een spuitzak ­zonder spuitmondje. Doe ook de ­mayonaise in een spuitzak of sausbidon. Snijd van het melkbrood vrij dikke plakken en rooster deze in de broodrooster of in een licht ingevette grillpan. Spuit nu ­kleine puntjes filet American speels over het brood. Verdeel de radijs, rode ui, ­kappertjes en Parmezaanse kaas tussen de filet American. Spuit vervolgens ­kleinere puntjes mayonaise tussen de overige ingrediënten. Garneer met een paar blaadjes spinazie of veldsla en breng op smaak met peper en zeezout.

Voor 4 personen.

Ingredients

 1 ongesneden melkbrood
 240 g filet American
 8 radijsjes
 25 g parmezaanse kaa
 1 el mayonaise
 1 rode ui
 Handje veldsla of jonge spinazie voor garnering

Directions

1

Bereidingswijze
Doe de filet American in een spuitzak ­zonder spuitmondje. Doe ook de ­mayonaise in een spuitzak of sausbidon. Snijd van het melkbrood vrij dikke plakken en rooster deze in de broodrooster of in een licht ingevette grillpan. Spuit nu ­kleine puntjes filet American speels over het brood. Verdeel de radijs, rode ui, ­kappertjes en Parmezaanse kaas tussen de filet American. Spuit vervolgens ­kleinere puntjes mayonaise tussen de overige ingrediënten. Garneer met een paar blaadjes spinazie of veldsla en breng op smaak met peper en zeezout.

Voor 4 personen.

Melkbroodtoast met filet American

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen