AuthorBakkerijCategory,

Yields1 Serving

 1 ongesneden melkbrood
 240 g filet American
8 radijsjes 25 gr parmezaanse kaas 1 el mayonaise 1 rode ui Handje veldsla of jonge spinazie voor garnering

Doe ook de ­mayonaise in een spuitzak of sausbidon. Snijd van het melkbrood vrij dikke plakken en rooster deze in de broodrooster of in een licht ingevette grillpan. Spuit nu ­kleine puntjes filet American speels over het brood. Verdeel de radijs, rode ui, ­kappertjes en Parmezaanse kaas tussen de filet American. Spuit vervolgens ­kleinere puntjes mayonaise tussen de overige ingrediënten. Garneer met een paar blaadjes spinazie of veldsla en breng op smaak met peper en zeezout. Voor 4 personen.

Ingredients

 1 ongesneden melkbrood
 240 g filet American
8 radijsjes 25 gr parmezaanse kaas 1 el mayonaise 1 rode ui Handje veldsla of jonge spinazie voor garnering

Directions

Doe ook de ­mayonaise in een spuitzak of sausbidon. Snijd van het melkbrood vrij dikke plakken en rooster deze in de broodrooster of in een licht ingevette grillpan. Spuit nu ­kleine puntjes filet American speels over het brood. Verdeel de radijs, rode ui, ­kappertjes en Parmezaanse kaas tussen de filet American. Spuit vervolgens ­kleinere puntjes mayonaise tussen de overige ingrediënten. Garneer met een paar blaadjes spinazie of veldsla en breng op smaak met peper en zeezout. Voor 4 personen.
Melkbroodtoast met filet American

GDPR-toestemming

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen